Sundhedsteknik

B-Cure Laser - Medicinsk laser giver cellerne energi

Medicinsk laserterapi heler selve smertekilden.

Den brugervenlige medicinske B-Cure laserterapi virker på celleniveauet under huden, hvor den heler infektioner og vævsskader og lindrer smerte effektivt. Behandlingen skader eller opvarmer ikke huden eller vævet, men den giver energi til vævet. Dette kaldes også fototerapi.

Fototerapi øger produktionen af ​​ATP, der transporterer mere energi og næringsstoffer til cellerne og øger stofskiftet, immunforsvaret og organernes funktion. Adenosintrifosfat (ATP) kaldes ofte for livets energikilde. Hvis en person har for lidt ATP, transporteres energien ikke til vævscellerne. Dette kan føre til forskellige helbredsproblemer, såsom modtagelighed for smitsomme sygdomme, dårlig heling af sår samt infektioner og hævelser.

I mange tilfælde kommer smerterne fra tryk på nervevævet. Dette tryk leder til hævelse og infektion i det omkringliggende område. B-Cure laserterapi øger blodcirkulationen og stofskiftet og gør det muligt at filtrere og rense det betændte og hævede område, så trykket på nervevævet lettes. Dette hjælper med opnå den smertelindring og transport af ekstra energi, der er nødvendig for helingen.

Laserterapi udføres med forskellige bølgelængder, hvor 650-950 er plejende. Jo højere bølgelængden er, jo dybere påvirkes vævet. B-Cure laser har en bølgelængde på 808 nm, der har en optimal effekt på både huden og vævet under den.

Den sikre og brugervenlige medicinske B-Cure laser bruges i smerteklinikker og til sårpleje, og den kan findes i over tusind hjem i Norden.

Der er lavet over 4.500 undersøgelser af laserterapiens effekt, og over 100 af disse er blevet udgivet. De kliniske forsøg med B-Cure laser fokuserer på behandlingen af smerter og sår.

ANVENDELSESFORMÅL

Bevist til at være effektiv på bl.a. muskelsmerter, forstuvninger og forstrækninger, senebetændelse, tennisalbue, akilleshæl, osteomyelitis, muskel- og skeletlidelser, nervesmerter, gigtsygdomme, slidgigt, artrose, fibromyalgi, herpes etc.

HURTIG OG NEM BEHANDLING

Behandlingstiden indtastes i enheden ifølge behandlingsanbefalingerne i brugervejledningen, og herefter kan behandlingen påbegyndes. Takket være enhedens lille størrelse kan den bruges hvor som helst og når som helst.

BEVIST EFFEKTIV

Effekten af medicinsk laserteknologi til behandling af sår, infektioner, smerter og muskel- og skeletlidelser er dokumenteret i over 4000 undersøgelser.

EN MEDICINFRI BEHANDLING

En naturlig, smertefri og ikke-invasiv behandlingsform uden brugerbegrænsninger. Behandlingen forårsager ingen bivirkninger eller skader på hud og væv og kan ikke overdoseres.

SIKKER AT BRUGE I HJEMMET

Sikkerheden ved medicinsk B-Cure laserterapi er blevet testet og påvist i omfattende kliniske forsøg. Brugen af klasse 2b laserenheden kræver ingen særlig træning eller beskyttelse.

B-Cure Laser Classic

Classic hjemmeplejeapparater opnår meget gode og jævne behandlingsresultater med daglig behandling.

Især velegnet til personer, hvis væv reagerer følsomt, eller tid ikke er et problem.

Vejledende udsalgspris:  4 950 kr

LANCERINGSTILBUD 4 450 kr

B-Cure Laser PRO

Men nogle gange er daglig behandling ikke mulig.

PRO er velegnet til professionel brug, hvor kunderne ikke kan behandles dagligt, og der er mange mennesker at tage sig af i løbet af dagen og lidt tid, men også til krævende hjemmebrug.

Vejledende udsalgspris: 7 600 kr

LANCERINGSTILBUD 7 100 kr

1 MÅNEDS LEJE: B-CURE LASER

At leje er en nem måde at prøve laserterapi. Køber du din egen enhed efter lejeperioden, krediteres 750 kr af købsprisen. 

Pris: 1 350 kr