Sundhedsteknik

Bevist effektiv !

I 2018 vandt B-Cure laseren en international sammenligning af laserapparater til hjemmebrug, der blev udført af den højt ansete journal «Photomedicine and Laser Surgery». I år blev B-Cure Laser nævnt i det finske sundhedsmagasin Kauneus & Terveys som det bedste sundhedsapparat.

Internationalt er der solgt hundredtusindvis B-Cure Laser apparater. I Norden bruges laseren i tusindvis af husstande, desuden af smerteklinikker, fysio- og lymfeterapeuter og i sårpleje.
I Danmark findes B-Cure allerede i hundredvis af hjem.

Raija Kallio fra Sipoo i Finland fik diagnosticeret slidgigt (artrose) i fingrene allerede i 90’erne. Hun forsøgte at finde hjælp til smerterne i flere år, indtil hun fandt B-Cure laseren. Se hendes fortælling på siden ovenfor.
Læs også den norsk videnskabelige vurdering af 22 kliniske undersøgelser om effekten af ​​laserterapi ved behandlingen af ​​slidgigtsmerter.
Medicinsk laser lindrer knæsmerter forårsaget af slidgigt >>

B cure laser leddegigt

Jeg har testet laseren i 2 uger og konstateret en tydelig bedring i min leddegigt. Har koncentreret mig om min højre hånd som er arnestedet for min gigt. Leddene føles langt mere bevægelige og mindre stramme.
Har også prøvet på hælspore og achillessene med virkning , dog må det prøves over længere tid. Og derfor har jeg bestilt en sport pro model, så jeg kan udforske den del også.
Som både fodbold udøver og tilskuer, er det let at bruge laseren i de 1,5 time fodbolden varer i TV.

Frank Grimstad, Kastrup

Mit første bekendtskap med B-Cure laser var engang jeg kom til skade med mit knæ. Jeg testede at behandle mit knæ i 30 min. Dagen efter kunne jeg gå, men havde stadig smerter. Jeg gentog behandlingen, smerterne forsvandt og jeg kunne begynde at træne igen.
 
En laser behandling på en klinik er dyrt og her kommer B-Cure laseren til hjælp. Den er billigere og kroppen reparerer sig selv hurtigere ved daglig brug. 

B-Cure laser er let at bruge, det er nemmere end en fjernbetjening. Jeg står 100% inde for produktet.
 
Oren Keren, Shape Fitness og Motion, Børkop
B-Cure Laser Knaesmerte

Har brugt B-Cure Laseren i 4 måneder med stor tilfredshed.
Jeg fik for 1,5 år gener med en 25 år gammel korsbåndsskade, som der ellers ikke har været et problem tidligere.
Symptomerne er hævelse i knæet og manglende mobilitet. Årsagen er en skade på den ene menisk- samt bruskskader.

Jeg har brugt B-Cure laseren til at dæmpe hævelsen i knæet, så jeg har kunne opretholde min træning og derved står med et godt udgangspunkt inden min operation her om 14 dage.

Er sikker på at jeg fremadrettet kommer til at bruge laseren både i forbindelse med min genoptræning og derefter ved almindelig inflammation og muskelsmerter. Derfor kan jeg give B-Cure Laser min bedste anbefaling.

Mads Bergholdt, Arden

Vi er rigtig glade for produktet i vores aktive sportsfamilie, og Laser cure bliver brugt flittigt – specielt i forbindelse med skinnebensbetændelse. En dårlig skulder og nakke.

Man føler straks at det giver lindring – vi kan alle 4 varmt anbefalde det til andre !

Hanne Bach, Viborg, DK

b-cure laser

Jeg har nu anvendt B-cure laser sport gennem den sidste måned og har været meget tilfreds med resultatet af dens effekt på smerter. Specielt god effekt på akut opståede sportsskader af muskler og sener, f. eks akillessene smerter efter ballet, tennisalbue smerter og nakkesmerter. Også carpaltunnel gener er mindsket  noget og har tilladt bedre nattesøvn.

Alt i alt er jeg tilfreds med laseren og vil fortsat anvende den v. behov.

Bente Vestergaard, Lystrup

B-Cure laser er “Min lille mirakel maskine.”

Efter at have taget smertestillende medicin 4 gange om dagen for væske ansamlinger i knæet og kraftige menisk smerter, er jeg nu medicin fri og meget mere mobil. Jeg kan ordne haven uden at have smerter. Jeg brugte laseren 6 minutter 2 gange om dagen på 4 forskellige steder rundt om knæet. Resultatet kom hurtigt, efter en måned var jeg helt frisk igen.

Jeg kan varmt anbefale B-Cure laser til andre og har allerede gjort det.

Marianne Jarnsbøll, Maribo

Jeg er 79 år og har haft et fysisk krævende arbejdsliv, som har sat sine spor og slidt på kroppen. B-Cure laser PRO har hjulpet mig meget med diverse smerter i hele kroppen og efter jeg begyndte at bruge den, kan jeg bedre opretholde et fysisk aktiv liv med bowling og fitness.
Min kone og jeg hjælper hinanden med at bruge den i nakken, på skuldrene og ryggen. Laseren hjælper også hende med smerterne i hendes fingre.

Hans Lykke Lauridsen, Ringkøbing

b-cure laser

B-Cure Laser har hjulpet mig med at lindre gigtsmerter i mine hænder, samt smerter i muskler og led pga Fibromyalgi. Jeg kan varmt anbefale B-Cure Laser til andre.

Esther Clemmensen, Aalborg

b-cure laser

Jeg har nu anvendt B-cure laser sport gennem den sidste måned og har været meget tilfreds med resultatet af dens effekt på smerter. Specielt god effekt på akut opståede sportsskader af muskler og sener, f. eks akillessene smerter efter ballet, tennisalbue smerter og nakkesmerter. Også carpaltunnel gener er mindsket  noget og har tilladt bedre nattesøvn.

Alt i alt er jeg tilfreds med laseren og vil fortsat anvende den v. behov.

Bente Vestergaard, Lystrup

B cure laser artros

Jeg har artrose I begge tommel led, og har nu brugt B-Cure laser sport i Ca 3 mdr. Jeg er gået fra at have ondt hele tiden, og svært ved at bruge mine hænder, til at smerterne er væsentlig mindre. Jeg kan nu bruge mine hænder stort set som før.
Jeg har oplevet at laseren virkelig gør en forskel.Jeg er ikke smertefri, men kan både lave håndarbejde og husligt arbejde uden de store smerter.

Grethe Boesen, Horsens

Jeg fik hjælp af B-Cure Laser mod smerterne fra en tennisalbue, som havde generet mig længe, hvorefter jeg præsenterede apparatet på min arbejdsplads. Med hjælp fra B-Cure Laseren har jeg mindsket hævelsen i mine klienters ben samt lindret forskellige smerter. Det er fantastisk, idet klienternes bevægelighed øges, og humøret bliver bedre, fordi lokale smerter lindres.

Heikki Kaartoaho, social- og sundhedsassistent, Finland

Hilla- Maria Tennberg bruger B-Cure Laser dagligt i sit job som sårplejer.
– B-Cure øger vævets evne til at forny sig og hjælper også med at få kroniske sår til at hele. Jeg mener, at den brugervenlige B- Cure Laser kan være god som den første pleje i hjemmet til at lindre smerter og undgå, at skaderne bliver kroniske.  

Jeg lider af kroniske nervesmerter efter en mislykket rygoperation. Smerten har påvirket min hverdag i lang tid, og jeg har smerter i hele venstre side af kroppen. Jeg så en annonce for B-Cure Laser og besluttede at give den en chance. Allerede efter to uger var smerterne så formindskede, at jeg købte min egen B-Cure Laser.

Maylis Bäckman,
Örnsköldsvik, Sverige

Jeg fik konstateret en stressfraktur i hvirvelsvangen i rygsøjlen, og det så ud til, at hele sæsonen skulle gå i vasken, og måske hele min karriere. Jeg fik en B-Cure Laser, og allerede efter et par behandlinger mærkede jeg, at smerterne blev mindre. Til lægens store overraskelse voksede brudlinjen også sammen i løbet af to måneder. Nu sigter jeg mod OL i Paris i 2024!

Vivian Suominen, spydkaster, Finland

Klinisk undersøgelse af laserterapi ved behandling af stressfrakturer>> 

 

Juha Kauppinen, tidligere aktiv idrætsudøver, Finland

Jeg har nu brugt B-Cure Laser Sport-versionen dagligt i halvanden måned, nogle gange flere gange dagligt. Til at begynde med lejede jeg apparatet mest af nysgerrighed, da hverken træning eller noget andet, jeg har prøvet, har hjulpet på mine langvarige rygproblemer. Den største bekymring for nyligt var en nerve, der strålede ned ad mine ben og fik mig til at sove dårligt om natten.

Jeg havde ikke nogen særlige forventninger til enheden, men jeg håbede på en form for positiv forandring. Det var en stor fornøjelse at opdage, at rygsmerterne aftog så meget, at søvnproblemerne blev klart mindre efter et par gange! I praksis har jeg også holdt helt op med at bruge smertestillende medicin. Min ryg føles markant bedre og begrænser næsten ikke mine sædvanlige gøremål, selvom den ikke er helt symptomfri endnu. Bedre nattesøvn har også stor betydning for det overordnede helbred.

Akillessenerne, der er blevet opereret mange gange som følge af en hård sportsbaggrund, er også til tider smertefulde, og det ser det ud til, at enheden også hjælper med disse. Denne erfaring viser, at enheden har hjulpet med disse lidelser, hvor man tydeligt kan lokalisere smerteområdet eller årsagen til smerterne. Det er blevet en fast vane at bruge laseren, mens jeg ser aftenens nyheder.

Sygeplejerske Ulla Kauppinen bruger B-Cure Laser og anbefaler bestemt, at apparatet er værd at prøve.
-Laserterapi fremmer vævets normale funktion og hjælper dets naturlige regenererende kapacitet og heling. Ved behandling med B-Cure laser har jeg været vidne til markant hurtigere heling af sår i munden og mellem tæerne og betydelig lindring af generende led- og gigtsmerter.

Johanna Pitkänen, sygeplejerske
For omkring et år siden blev det mediale kollaterale ledbånd i mit venstre knæ revet over i amerikansk fodbold. Knæet var sygt i lang tid og selv syv måneder efter ulykken kunne knæet begynde at gøre ondt under træning og rotationsbevægelser føltes smertefulde. Heldigvis fangede B-Cure laser Sport mit øje. Cirka en måned efter regelmæssig brug mærkedes ingen smerter eller stivhed i knæet, selv efter hård træning. Jeg blev også hjulpet af laseren mod osteitis.

Altti Veteläinen, Shaman Arts Sports, Uleåborg, Finland

Jeg har dyrket ITF Taekwondo siden begyndelsen af 2000’erne, og nu arbejder jeg også som kursuslærer i sporten. For et halvt år siden havde jeg en lille sportsulykke ved træning, hvor jeg beskadigede senen i langfingeren på højre hånd. Ekstensorhætten i langfingeren blev revet af ved knoglen, og som følge heraf kom senen i en forkert position. Der blev foretaget et kirurgisk indgreb, hvor flængen blev repareret og senen fikseret på det rigtige sted igen.

Efter en måned med gips, begyndte jeg med fysioterapi. Fysioterapeuten brugte B-Cure behandlingslaseren som en del af genoptræningsprogrammet fra første gang. Ved hjælp af laserbehandlingen fik vi operationssåret til at hele hurtigere og minimerede sammenvoksninger i operationsområdet. Det føltes også som at hver behandling markant forbedrede mobiliteten af senen og skadeområdet. På grund af den positive behandlingsoplevelse besluttede jeg mig til at anskaffe en B-Cure behandlingslaser til eget brug og til min virksomhed med henblik på fremtidige behov.

Jeg fik hjælp af en laser i behandlingen af en tennisalbue, der havde plaget mig i 5 måneder. B-Cure laseren gav straks over 80% smertelindring første gang jeg prøvede den i 6 minutter. Helt utroligt! Jeg købte enheden med det samme, og jeg har også fået en fremragende behandlingsrespons på en smertefuld knæskade. Kan anbefales!

Hannu Eloranta, 
golfspiller, Finland

Jeg er Johanna, 32 år, en aktiv fitness-atlet med ankyloserende spondylitis og fibromyalgi. Jeg fik diagnosen Bekhterevs sygdom i 2016 efter 8 års sygdom og kroniske smerter, og jeg havde så meget betændelse i nakken, at jeg ikke kunne dreje hovedet ordentligt, kun 20 grader fra den ene side til den anden.

I foråret 2021 prøvede jeg en B-Cure Laser Sport, og nakkesmerterne blev markant mindre. Det næste, jeg vil behandle, er mit knæ, som blev behandlet artroskopisk i 2009.

Jeg synes, at selve laseren er en stor investering, men jeg bruger 9000 kroner om året på sportsmassage, så mere varige alternative smertelindrende metoder er bestemt en fordel.

Især når mit mål er at deltage i Wellness fitness i 2022!

Merja Sjöman, Vanda, Finland

I sommeren 2020 fik min mand nogle dybe sår på hans ben, der ikke ville hele. I starten af 2021 læste jeg om effekten af B-Cure laseren ved sårplejen, og jeg bestilte enheden, selvom jeg virkelig tvivlede på effekten. Jeg talte også med Sundhedstekniks kundeservice, om man kan returnere enheden, hvis det var en stor skuffelse…

Men det var det ikke! Vi behandlede de sår, der havde været åbne i over et halvt år en gang dagligt i 2 minutter, og allerede efter to uger helede de og dannede sårskorper. Enheden er effektiv!

Sundhedstekniks kommentar: I tilfælde af et diabetisk sår eller et andet sår, der er svært at hele, bør du konsultere din egen læge om den korrekte behandlingsprotokol.

Klinisk undersøgelse af effekten af B-Cure laseren i sårpleje>>

Henrik Christensen, læge, Simrishamn, Sverige
Jeg har artrosesmerter i begge hænder og har fået god smertelindrende effekt med B-Cure Laser. Jeg anbefaler laser til hjemmebrug til patienterne i min private lægepraksis.

Asta Jonasson, Gnesta, Sverige
Jeg har fibromyalgi og har haft så forfærdelige smerter i hele kroppen, at jeg sad i kørestol i lang tid. Den værste smerte var i hoften, og lægerne kunne ikke hjælpe mig. Min mand så en annonce for B-Cure Laser, og vi besluttede os for at bestille én. Jeg har nu brugt den regelmæssigt, og det er utroligt, hvor stor en forskel, den gør! Jeg er sluppet af med en stor del af smerten, har fået meget mere energi og er lykkelig. Takket være laseren er jeg nu fri for kørestolen, føler mig som et helt andet menneske og spiser næsten ingen medicin mere!”

Ulla-Maija Lilja, Kyrkslätt, Finland
B-Cure laseren er den eneste enhed, der har hjulpet på de smerter, jeg har på grund af polymyalgi.
Mit barnebarn dyrker holdgymnastik og laseren lindrer også smerterne i tåspidserne og belastningsskader.   

Eila Ahokas, Helsingfors
For et år siden fik jeg en rift på min ballemuskel, som ikke helede godt, men efterlod nogle voldsomme smerter. Problemet blev behandlet med både fysioterapi og akupunktur, men jeg fik virkelig rigtig hjælp med B-Cure laseren. Jeg lejede en enhed, og efter en uges behandling besluttede jeg at købe min egen. Nu er smerterne væk og jeg går næsten helt normalt.

Tiina Lukkarinen, Vanda, Finland
Jeg klagede til en af mine venner over smerter i mine fingre på grund af slidgigt. Dagen efter kom min ven på besøg med en B-Cure laserenhed. Vi behandlede mine fingre i 6 minutter og smerterne forsvandt med det samme. Helt utroligt! Min ven, som havde prøvet forskellige lasere, anbefalede B-Cure laseren, og jeg købte en med det samme.

Henrik Björses, Västerås, Sverige
Jeg mærkede smerter i mine fingre for første gang for 3,5 år siden. Først var det blot én finger, der gjorde ondt, men det er blot blevet værre hvert år, selvom jeg har forsøgt at lindre smerterne på forskellige måder. Forskellige stræk i fingre og hænder hjælper lidt, men det er stadig smertefuldt at holde fast om en hammer og slå til en golfbold. Jeg læste i en avis om B-Cure Laser, der kunne lindre smerter ved slidgigt i fingerled. Jeg bestilte en, og den virker! Knoerne er mindre ømme, og jeg kan slå med golfkøllen uden bekymre mig om, at det gør ondt!

Kivimäki, Hyvinge, Finland
B-Cure laseren hjælper virkelig med fibromyalgismerter. Den har en bedre effekt end medicin eller massage. Jeg købte min egen B-Cure laserenhed efter en måneds prøveleje.

Sofia Pelkonen, Uleåborg, Finland
Jeg har en tendens til at skære tænder om natten, og om morgenen har jeg hovedpine og øm kæbe. Efter et par brug var jeg i stand til at afslappe mine kæbemuskler. De stive nakke- og ansigtsmuskler har tidligere givet mig migræneanfald, men de har også holdt sig væk, nu hvor jeg har behandlet musklerne i nakke og overkrop med laseren. Laseren hjalp også mod iskiassmerter efter sport med kun én behandling. Jeg bestilte min egen enhed efter prøvemåneden!

Saara Alho, Esbo, Finland
Jeg har slidgigt i mine fingre og ben. Jeg besluttede at prøve medicinsk laserbehandling, da jeg ikke længere kunne gå. Efter en uges leje kunne jeg tage mine sko på uden smerter, noget som jeg ikke kunne gøre i lang tid. Jeg købte min egen enhed med det samme.

Aino Auranen, Helsingfors, Finland
Jeg fik konstateret betændelse i rotatorcuffen, som blev behandlet med kortison-indsprøjtninger og smertestillende medicin i et år uden resultat. Da smerterne blev ved, lejede jeg en B-Cure laserenhed. Jeg startede behandlingen to gange om dagen. Jeg mærkede smertelindringen allerede efter et par dage, og efter tre ugers konstant behandling mærkede jeg, at mine smerter var væk, og at jeg kunne bevæge mig normalt igen. Jeg er vældig tilfreds, og det er overflødigt at sige, at jeg vil købe min egen enhed.

Roope Uleåborg, Finland
– Jeg har CP-syndrom, nærmere bestemt diplegia spastiga, der viser sig som stivhed i benene. Jeg ville teste B-Cure terapilaseren og se, om den kunne hjælpe mig med min situation.
I starten tvivlede jeg på brugen og effekten af ​​laseren, men allerede ved den anden behandling bemærkede jeg effekten: en kriblende og elektrisk fornemmelse, især i håndleddene og albuerne, der tidligere var smertefulde. Jeg følte også på samme måde i de store muskler i mine CP-ramte ben. Laserterapien havde ingen effekt på selve muskelstivheden, men smerterne blev mindre, og det føltes som om, at benene bevægede sig mere smidigt for hver behandling.

Tapani Lampinen, Vanda, Finland
Jeg måtte holde op med at spille tennis på grund af slidgigt i håndleddene. Jeg har formået at holde smerterne væk ved hjælp af B-Cure laseren, men mine håndled kan ikke længere tåle hård træning.

Johanna Eskola-Oliva, fysioterapeut, erhvervsfysioterapeut
B-Cure laseren er en effektiv laserterapienhed, der er nem at bruge. Jeg har haft gode behandlingsresultater med det, endda hurtigere end hvad der er rapporteret i de undersøgelser der er lavet om apparatet. Entesopati og bursitis i hofteområdet – smerter og belastningssmerter hos en klient blev lindret allerede efter én behandling og forsvandt helt efter tre behandlinger. Ved belastningsskader eller overrivning af sener og fascier har B-Cure fremskyndet forbedringen væsentlig. Laseren har for eksempel været en fremragende hjælp, når det drejer sig om inversionsskader i anklen, betændelse i akillessenen og plantar fascia samt epicondylitis-smerter i albuen. Enheden fungerer godt både til professionel brug og som et selvplejeapparat til kunder. B-Cure laseren er lille og det er nemt for f.eks. en fysioterapeut eller træneren af et sportshold at medbringe den.

Maija Mellajärvi, pensionist, Pessalompolo, Finland
Jeg har længe været plaget af nervesmerter i skulderen. Jeg lejede først B-Cure laseren i tre uger for at prøve, hvordan laserterapi hjælper. Allerede efter den første behandling blev smerterne markant mindre. Jeg prøvede også behandlingen på slidsmerter i knæet og på en betændelse i håndleddet. Laseren hjalp på al smerten, og det var let at beslutte mig for at beholde enheden efter lejeperioden.  Jeg kan varmt anbefale B-Cure laseren.

 • 1 MÅNEDS LEJE: B-CURE LASER

  At leje er en nem måde at prøve laserterapi. Køber du din egen enhed efter lejeperioden, krediteres 750 kr af købsprisen. Bemærk! På grund af stor efterspørgsel kan leveringstiden på en lejet enhed være 1-2 uger.

  kr.1,350.00 inkl. moms Add to cart
 • LANCERINGSTILBUD: B-CURE LASER CLASSIC

  Laserapparatet er nemt at bruge og lindrer smerte ved at helbrede kilden til smerten. Bevist effektiv i f.eks. behandling af gigt, led- og nervesmerter, sår og betændelser. Bemærk også muligheden for at leje et apparat.

  kr.4,450.00 inkl. moms Add to cart
 • LANCERINGSTILBUD: B-CURE LASER PRO

  B-Cure Laser Pro er velegnet til professionel brug såvel som hjemmebrug. Udover gode resultater inden for smertelindring, er der også opnået særdeles gode resultater inden for sårpleje og pleje af vævsskader.

  kr.7,100.00 inkl. moms Add to cart