Sundhedsteknik

B-Cure Laser - Vælg den rigtige enhed til dig

B-Cure modeller

Sikker

B-Cure Laser enheder har en patenteret speciel linse, der beskytter øjnene. Sikkerhedsbriller er ikke påkrævet. Terapi har ingen kontraindikationer, men øjne, kræfttumorer eller abdominalområdet hos en gravid kvinde bør ikke behandles.

Let at bruge

Enheden er designet til at være nem at bruge. Den genopladelige enhed er nem at bære, og dens funktioner er forudoptimerede (bølgelængde, effekt, behandlingsområde). Brugeren er kun ansvarlig for at bestemme behandlingstiden efter behov.

Laser diode

B-Cure Laser enheder bruger en laserdiode af høj kvalitet, der producerer sammenhængende og monokromatiske laserstråler. Lasere sammenlignes ofte fejlagtigt med billigere LED-lysenheder, hvis lys ikke er sammenhængende og dermed utilstrækkeligt til at starte foto biomodulationen (PBM) i dybere væv.

Klinisk dokumenteret effekt

5 dobbeltblindede undersøgelser af B-Cure-Laseren er blevet offentliggjort, og nye udføres rundt om i verden. I Finland er patienttilfælde af dets effektivitet blevet offentliggjort, for eksempel ved sårpleje og i afdelinger samt i smerteklinikker. Terapi kan også findes i de finske retningslinjer for nuværende pleje.

Brugere takker

I norden anvendes B-Cure Laser i smerteklinikker, hos fysioterapeuter og lymfeterapeuter, sårpleje, rehabilitering og plejehjem samt i tusindvis af husstande. Du kan finde ud af mere om autentiske oplevelser på fanen brugeroplevelser. B-Cure Laser er også blevet internationalt tildelt og valgt som Health Device of the Year 2022 i Finland.

Lokal kundeservice

Sundhedsteknologi har repræsenteret B-Cure Laser i Finland og de nordiske lande i årevis. Vores kundeservice vil besvare dine spørgsmål på finsk, svensk, dansk og engelsk. Vores beliggenhed og service i Finland garanterer hurtige leverancer og ekspertservice.

B-Cure Laser Classic

Effekten af laserenheder måles i Joule / minut. Dette fortæller dig, hvor meget energi enheden producerer til vævet i det område, der skal behandles.

Den grundlæggende model Classic producerer 4,2J energi i minuttet for væv.

Gode behandlingsresultater med Classic kan opnås ved at behandle smerteområdet i første omgang som et forløb i 8 minutter 3-4 gange dagligt og senere efter behov.

Især velegnet til personer, hvis væv reagerer følsomt, eller tid ikke er et problem.

Vejledende udsalgspris:  4 950 kr

B-Cure Laser PRO

Classic hjemmeplejeapparater opnår meget gode og jævne behandlingsresultater med daglig behandling. Men nogle gange er daglig behandling ikke mulig.

PRO er velegnet til professionel brug, hvor kunderne ikke kan behandles dagligt, og der er mange mennesker at tage sig af i løbet af dagen og lidt tid, men også til krævende hjemmebrug.

B-Cure Laser PRO er mere kraftfuld (20%) sammenlignet med B-Cure Laser Classic. (5 J/min)

Behandlingstid 4-6 minutter helst dagligt, men resultater opnås også ved behandling 2-3 gange om ugen.

Vejledende udsalgspris: 7 600 kr

Prisbelønnede

I laserenheder er ikke kun energiproduktion vigtig, men også bølgelængde. I B-Cure-laseren er bølgelængden på alle modeller 808nm, hvilket har en optimal effekt både på overfladen af huden og dybt i vævet.

B-Cure Laser har bevist sig i behandlingen af både overfladiske og dybe vævsskader. Ud over kliniske forsøg er B-Cure blevet valgt som den bedste med hensyn til effektivitet i både internationale og finske sammenligninger.

Modeller til pasning af dyr

B-Cure laserterapi gavner også dyr fra mindre til større. Muskel- og ledsmerter, hudlæsioner og potesår heler hurtigere med terapi.

Den lette og genopladelige enhed behandler effektivt og sikkert uanset dyrets størrelse og placering. Ud over husholdninger anvendes B-Cure-laser i norden af bl.a. hundemassører og hestehandlere.

B-Cure-Laser-Vet-laite-e1586100704289.jpg

B-Cure Laser VET

Den sorte VET-kollektion er specielt designet til dyrepleje.

VET-modellen er ideel til behandling af sår, vævsskader og smerter hos små husdyr som katte og hunde.


Energi : 4,5 J/min
Vejledende udsalgspris : 5 600 kr

B-Cure Laser VET PRO

Den sorte VET PRO giver dig nok energi til at behandle selv større dyr hurtigt og effektivt.

Også velegnet, når behandling ikke kan gives dagligt.

Energi : 5 J/min
Vejledende udsalgspris: 7 600 kr