Sundhedsteknik

Sale!

LANCERINGSTILBUD: B-CURE LASER SPORT

kr.5,600.00 incl. VAT

Laser apparatet er nemt at bruge og lindrer smerte ved at helbrede kilden til smerten. Bevist effektiv i f.eks. behandling af muskel-, led- og nervesmerter, sportsskader, vævsskader, sår og betændelser. Bemærk også muligheden for at leje et apparat.

ANVENDELSESFORMÅL

Bevist til at være effektiv på bl.a. muskelsmerter, forstuvninger og forstrækninger, senebetændelse, tennisalbue, akilleshæl, osteomyelitis, muskel- og skeletlidelser, nervesmerter, gigtsygdomme, slidgigt, artrose, fibromyalgi, herpes etc.

Læs brugernes oplevelser >>

HURTIG OG NEM BEHANDLING

Behandlingstiden indtastes i enheden ifølge behandlingsanbefalingerne i brugervejledningen, og herefter kan behandlingen påbegyndes. Takket være enhedens lille størrelse kan den bruges hvor som helst og når som helst.

BEVIST EFFEKTIV

Effekten af medicinsk laserteknologi til behandling af sår, infektioner, smerter og muskel- og skeletlidelser er dokumenteret i over 4000 undersøgelser.

EN MEDICINFRI BEHANDLING

En naturlig, smertefri og ikke-invasiv behandlingsform uden brugerbegrænsninger. Behandlingen forårsager ingen bivirkninger eller skader på hud og væv og kan ikke overdoseres.

SIKKER AT BRUGE I HJEMMET

Sikkerheden ved medicinsk B-Cure laserterapi er blevet testet og påvist i omfattende kliniske forsøg. Brugen af klasse 2b laserenheden kræver ingen særlig træning eller beskyttelse.

Weight 0.2 kg
Dimensions 15 × 25 × 25 cm